tr

Donuk Patates Firmaları

27.02.2020
3.221
Donuk Patates Firmaları

Donuk Patates Firmaları

Son on yıl içerisinde tüketimi büyük bir hızla artan donuk ya da bilinen adı ile dondurulmuş patates evlerimizde dahi vazgeçilmez gıda maddesi oldu. Kullanımı ve hazırlamasının kolaylığı bir yana lezzeti ile de annelerimizin yaptığı patatesi aratmayan donuk patates gıda sektörünün lokomotifi durumunda. Ev dışı tüketim sektöründe aranan ilk ürün olan donuk patates ülkemizde ciddi bir pazar payına da sahip oldu. Hemen her gıdanın yanına yakışan donuk patates özellikle fast food zincirlerinde tüketilmekte, yalnız yaşayanların veya evde yemek yapamayanların can simidi donuk patates sektöründe üretimde Donuk Patates Firmaları da artış gözlenmekte, ürün yelpazesi de değişen donuk patates onlarca çeşit şekli ile yemek masalarının başrol oyuncusu.

Donuk Patatesin Favorisi Parmak Patates

Donuk patates ürünlerinin favorisi alışılagelmiş şekli ile elbette parmak patates, parmak patatesi ardından kroket patates, oval patates, crinckle patates ve elma dilim patates ile küp patates takip ediyor. Donuk patates firmaları genellikle üretimlerini kendi bünyesinde yapan firmalardır. Tohumlarından yetiştirilme şartlarına kadar her alanda kalite standardını korumaya çalışan bu firmalar çiftçiler ve ülke tarımına da önemli payda destek sağlamaktalar. Çiftçilerle anlaşmalı olarak üretilen patates tesislerde el değmeden üretilir, paketlenir ve dondurulur. Ürünlerin saklanma ve dağıtım zinciri de bu alanda hassasiyet gerektiren bir sistemdir, donuk patatesin muhafazası dikkat gerektirir bu nedenle firmalar buna özen gösterir. Bu firmalar arasında yer alan Volimeks’in ürünlerine internet adresinden göz atabilirsiniz.

Tedarikçi Firmaların Hassasiyeti Tartışılmaz

Üretim yapmayan, sadece ürün tedariki yapan firmalar da üretim yapan donuk patates firmaları gibi zincirin son halkası olan nihai tüketiciye ulaşana kadar ürünün her aşamasında aynı hassasiyeti göstermektedir. Tam da bu noktada tedarikçi firma tercihi önem gerektiriyor. Tüketici, tedarik ve dağıtım aşamasında güvenirliğini kanıtlayan donuk patates firmaları konusunda seçimini belirlemelidir. Bu firmalardan birisi Volimeks’tir. Volimeks firmasına https://volimeks.com üzerinden ya da 0 530 401 12 30 numarasını kaydederek Whastapp’tan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz iletişim numarası olan 0 212 674 30 30 numaralı sabit hattı arayabilirsiniz.

Donuk Patatesi İhraç Ediyoruz

Donuk patates bir dönem ithal ürünler arasında iken bugün üretimde artan firma sayısı ile ihracat yapmaya başlayan bir ülke konumuna geldik dünyada Belçika ve Hollanda’nın başı çektiği donuk patates ihracatında ülkemiz donuk patates firmaları sayesinde hatırı sayılır bir seviyeye ulaştı ve ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlamaya başladı.  Ev dışı tüketim ürünlerinden donuk patates firmaları içerisinde yerini alan Volimeks bu alanda da farkını ortaya koymaya devam ediyor. Hemen iletişime geçerek dondurulmuş patateslerin çıtır dünyasına adım atabilirsiniz. Ürünler hemen dondurulduğundan besin değerini kaybetmez, pişirme süresi uzamaz ve lezzetini de yitirmez.

 

 

 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.