tr

Donuk Ürün Firmaları ve Donuk Ürünler

16.03.2020
3.285
Donuk Ürün Firmaları ve Donuk Ürünler

Değişen yaşam tarzı, ekonomi ve beslenme şekli ile birlikte yeme kültürümüzde de değişimler yaşanmaya başladı. Artık eskisi gibi evlerde kış hazırlığı yok çünkü artık her ürünün, her gıdanın dondurulmuşu bulunuyor. 1980’li yıllarda tanışmaya başladığımız donuk ürünler artık hemen her evinde sofrasında, ev dışı tüketimde alışılan ürünler damak tadımıza o kadar uyum sağladı ki evde yemek yapmayı bıraktık, ulaşması, hazırlaması kolay donuk gıdalar beslenme alışkanlığımız oldu.

Canın Mı İstedi Mevsim Önemli Değil, Raflarda Hazır

Yaz ya da kış hiç fark etmez canın ne istiyorsa bulman mümkün. Koca bir sektör haline gelen donuk gıda sektöründe donuk gıda firmaları tüketicinin her talebi ile doğru orantılı şekilde ürün yelpazesini genişletti. Donuk gıda sektörü, donuk gıda firmasının ürünün üretimi ile başlayan tesislerde işlenen, el değmeden paketlenip dondurulan, depolama ve sevkiyat aşaması dikkatle yapılan bir sektör halinde işleyişini sürdürüyor. Sektörde uzun yıllardır varlığını sürdüren Volimeks firmasına güven duyabilirsiniz.

Donuk Ürün Firmaları Ve Donuk Ürünler Beslenme Alışkanlıklarını Değiştirdi

Donuk gıda firmaları ürünlerini genel anlamda anlaşmalı olarak belirledikleri çiftçilerden temin ediyor, çoğu zaman tohum firmalar tarafından sağlandığı gibi üretim aşaması da firmaların ziraat mühendisleri tarafından izleniyor. Tüm firmalar birbirinin kopyası gibi düşünüyorsanız donuk ürünlerinde üretimin ve tohumun payı farklılık gösterdiğini unutmamalısınız. Ürün tarladan tesise ulaştıktan sonra donuk gıda firmaları el değmeden ürünü işler, paketler, dondurur ve nihai noktaya tüketiciye sunar. Üretim yapmayan ama aynı hizmet ve kalite standardını misyon ve vizyon olarak belirleyen tedarikçi donuk gıda firmaları da bir hayli fazla, her birinin hedefi aynı, yaşam tarzı değişen Türk halkının beklentilerini en iyi şekilde karşılamak.

Donuk Ürün Yelpazesi Genişledi

Donuk Gıda firmaları, donuk ürünler portföyüne her yıl yeni bir ürün daha katıyor. Donuk gıdalar belli gruplar şeklinde sıralanabilir bunlar; sebzeler genellikle bezelye, yeşil fasulye, yeşil ve kırmızıbiber, domates, pırasa, mantar, mısır, ıspanak, lahana ve patatestir. Deniz ürünleri; karides, morina ve pisi balıklarıdır. Püre ya da konsantre meyveler, çilek, kiraz, vişne, erik, kayısı, kuş üzümü, ahudududur. Kırmızı et, tavuk, sosis, biftek, ekmek, kek, dondurma, tatlı çeşitleri, pizza, mantı gibi ürünler akla gelenler ama birçok donuk gıda firmaları, onlarca çeşit donuk ürün üretmektedir. Gıda katkı maddesi kullanılmayan donuk gıdalar, uzun raf ömrü, kolay hazırlanması ve her mevsim tedariki mümkün ve hem daha sağlıklı hem de daha güvenilirdirler. Donuk gıda ürünleri için aranan donuk gıda firmaları arasında bulunan Volimeks’e https://volimeks.com internet adresinden 0 530 401 12 30 numaralı Whatsapp hattından veya sabit 0 212 674 30 30 numaralı telefondan ulaşılmaktadır.

Dondurulmuş ürünler kategorimize ulaşmak için lütfen link’e tıklayınız. https://volimeks.com/category/urunlerimiz/dondurulmus-urunler/

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.