tr

Ev Dışı Tüketim Gıda Firmaları

27.02.2020
2.440
Ev Dışı Tüketim Gıda Firmaları

Ev Dışı Tüketim Gıda Firmaları

Otel, restoran, kafe, işyerleri, fabrikalar, okullar, hastaneler, pastane, fast food zincirleri, marketler gibi evin dışında tüketim yapan tüm alanların ihtiyaç duyduğu gıda, içecek, temizlik maddesi gibi ürünlerin tedarikini yapan firmalar mevcuttur. Bu sektöre ev dışı tüketim sektörü denmekte ve bu tür ürünlerle pazara ürün tedariki yapan firmalara da ev dışı tüketim tedarikçi firma denmekte. Bu firmalar arasında Volimeks ilk sıralarda yerini almakta; İstanbul’da faaliyet gösteren firmaya https://volimeks.com ‘dan ulaşın! Dilerseniz 0 530 401 12 30 numaralı Whatsapp hattından mesaj yolu ile sipariş oluşturun dilerseniz de 0 212 674 30 30 numaralı telefondan arayın!

Tüm Ürünlerin Tedariki Mümkün

Ülkemizde kuruluşu çok uzun yıllara dayanan gıda sektöründe pazar payının büyük kısmını elinde tutan ev dışı tüketim gıda firmaları ev dışı tüketim için pazarın ihtiyaç duyduğu gıdaları tüketiciye sunmaya devam ediyor. Bunların yanında yalnız kendi üretimlerini değil aracılık yapan firmalarda mevcut. Sektör tedarikçileri ev dışı tüketimde kullanılan ürünleri tedarik ederek tüketiciye sunmayı sürdürüyor.

Ürünlerde Öncelik Kalite Standartı

Ev dışı tüketim gıda firmaları tüketim ürünlerinde öncelikle kalite standardının öneminin altını çiziyor, kayıt dışı ya da merdiven altı ismi ile bilinen nerede hangi sağlık şartlarına uygun olarak üretimi yapıldığı belli olmayan gıdaları tüketicisine sunmama konusunda hassas davranıyorlar. Her ne kadar tezgâhın arkasında ya da bir otelin mutfağında kullanılan üründe marka aranmamış olsa da tüketici sağlığı önem arz ediyor. Ev dışı tüketim gıda firmaları ürünleri genellikle ambalajlı ürünler olmasına dikkat ederken adet ya da kilogram ağır basıyor, tüketimin çok yoğun olduğu bu tür işletmelerde kullanılan ürünler ambalajlı ve ortalama en az beşer kiloluk paketler halinde sunuluyor. Sektörün yani ev dışı tüketimin ihtiyacı olan gıdaların tedarikinde Volimeks kalite ve hizmet standardını yakalamış bir firmadır.

Ürün Kabul Denetimleri Hassasiyetle Yapılıyor

Ev dışı tüketim firmaları incelendiğin de gıda ürünlerinde %53 ile donmuş gıdaların ilk sırada yer aldığı görülmekte olup onu %21 ile temel gıdalar, %15 ile taze gıdalar takip etmekte. Ev dışı tüketim gıda firmaları her ne kadar ürünü üretmemiş olsa da ürünün kabulünde çok ciddi kontroller yapıyorlar, endüstriyel gıda ürünlerin de ürün yeterliliği, son kullanma tarihi, üründe hasar, depolama ve sevkiyat koşulları ürün kabulünde firmalar açısından olmazsa olmaz ayrıntılardır.

Profesyonel servisler için hazırlanmış tüm gıdalar;

  • Baharatlar;
  • Kahvaltılık ürünler;
  • Dondurulmuş besinler;
  • Turşular;
  • Konserveler;
  • Zeytinler ve çok daha fazlası!

Volimeks taze süt ve süt ürünlerinden atıştırmalığa kadar dilediğiniz her besin maddesinde toptan satış imkânı sunar. Site üzerinden online kataloğu inceleyebilir. Mobilden bağlandığınızda tek tık ile arama yapabilirsiniz. Kalite ve tazelik için Volimeks en doğru tercihiniz olacaktır.

 

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.